VHC Oktoberfest 5. November

Studentenhockey

Info Jongste Jeugd

Kalender Jongste Jeugd

(laatste update 2 oktober 2017)

Herfstvakantie:
Maandag 16 oktober 13.00- 14.00 uur: Clinic Jongste Jeugd door Meisjes B1 (het clubhuis is geopend!)
Dinsdag 17 oktober: geen JJ trainingen
Woensdag 18 oktober: geen JJ trainingen
Donderdag 19 oktober: WEL JJ training op de reguliere tijd van 17.45 - 18.45 uur!

Woensdag 29 november: Sintmiddag

Houd altijd de site of App van VHC in de gaten en log in voor de meest actuele veld-indeling en voor de gegevens van de trainers, eventuele afgelastingen of nieuwsitems.

Algemeen:

Afmelden voor wedstrijd of training

Afmelden voor de wedstrijden
Afmelden voor de wedstrijden doe je bij de coaches als je weet dat je de volgende keer geen wedstrijd kunt spelen. Komt er later iets tussen zodat je geen wedstrijd kunt spelen, bel dan zo snel mogelijk je coach, maar uiterlijk voor vrijdagmiddag 17.00 uur.

Afmelden voor de trainingen
Afmelden voor de trainingen doe je bij de trainer als je weet dat je de (volgende keer) niet kunt komen trainen. De telefoonnummers van de trainers staan onder de ‘login’ op de site en in de App onder je eigen team.

Algemene info Jongste Jeugd

De kinderen van 4 tot 10 jaar maken bij de Jongste Jeugd kennis met de hockeysport en met het clubleven van VHC. Je stapt in als Kleuter/Benjamin en traint woensdagmiddag. Na enige trainingservaring te hebben opgedaan, begin je met een teampje ook op zaterdag wedstrijdjes te spelen.

We hebben 3-tallen (F), 6-tallen (E) en 8-tallen (E). De F’s spelen op een 1/8 veld met 4 goaltjes, de E-6 op een ¼ veld en de E-8 op een half veld. Je traint samen met je team en speelt op zaterdag competitie tegen andere clubs. De coach zorgt voor de opstelling, geeft aanwijzingen tijdens de wedstrijd en maakt afspraken betreffende het team. De spelleider handhaaft de spelregels en let vooral op de veiligheid en Fair-Play.

De website en App van VHC houdt je op de hoogte van de activiteiten rondom de Jongste Jeugd (JJ) en de club. De JJ organiseert Sinterklaas, disco, barbecue, etc. naast de hockeyactiviteiten, de toernooien en instuifmiddag. Daarnaast is er nog veel op het Sportpark Herungerberg te beleven zoals de wedstrijden van Heren en Dames 1.

De Jongste Jeugd legt een basis voor de latere hockeycarrière van de kinderen en de sociale contacten van de VHC-jeugd.

Kleuterhockey

In 2005 zijn we bij VHC gestart met kleuterhockey. Kinderen vanaf 4 jaar tot 6 jaar kunnen hier op een speelse wijze kennismaken met hockey. Eenmaal per week komen we met een groepje van ongeveer 15-20 kinderen bij elkaar op het hockeyveld om leuke spelletjes te doen met en zonder hockeystick. We spelen dan een uur en na afloop drinken we met z’n allen limonade.

Tijdens deze ‘training’, hebben we als doelstelling: kennismaken met het hockeyspel, het stimuleren van motorische vaardigheden passend bij de leeftijd, leren spelen in een groep en buiten plezier maken met andere kinderen. De trainingen worden verzorgd door enthousiaste en ervaren ouders en Junior-trainers. Het kleuterhockey is op woensdagmiddag en op zaterdagmorgen.

Mocht je eens willen komen kijken of meer informatie willen over kleuterhockey, neem dan contact op met de Jongste Jeugd, per e-mail: [email protected]

Je kunt via de site ("lid worden" bovenaan in het menu) inschrijven voor kleuterhockey voor de woensdagmiddag en/of zaterdagmorgen.

Babylidmaatschap

Een baby in de familie of kennissenkring? Maak de kleine al vanaf        zijn of haar geboorte babylid van VHC. Een leuk cadeau van iedere      opa, oma, ouders, broer, zus, vriend of vriendin aan een pas                geboren jongen of meisje. Babylid aanmeldenStuur een e-mail          aan coördinator Ymke Göbbels: [email protected] of        bel haar via 06-21857357. Voor meer info: Babylidmaatschap

Jongste Jeugd Wijzer

VHC heeft voor nieuwe leden en geïnteresseerden een kleurrijke Jongste Jeugd Wijzer samengesteld. Klik hiervoor op de volgende link: Jongste Jeugd Wijzer 2013

Mededelingen

Voor de laatste mededelingen Jongste Jeugd, klik op onderstaande link:Mededelingen Jongste Jeugd

Spelregels Jongste Jeugd

Informatie van de KNHB over de spelregels voor de Jongste Jeugd:

Klik op de link voor de: spelregels  3-tal , 6-tal, 8-tal hockey en de folder voor spel- en teambegeleiders.

VHC Venlo APP
Apple Store Google Store