VHC Oktoberfest 5. November

Studentenhockey

JONGSTE JEUGD

23-10-2017
Zaterdagtrainingen kleuters en benjamins weer van start!

Vanaf a.s. zaterdag 28 oktober gaan de zaterdagtrainingen voor de kleuters en benjamins weer van start. We zien de kids dan graag op veld 3 van 9.30 tot 10.30 uur. Nieke Laumans, trainingsco√∂rdinator jeugd en Claire van Oijen, Voorzitter Jongste Jeugd Commissie.

18-10-2017
Halloween Party D-junioren en Jongste Jeugd op 28 oktober

Op zaterdag 28 oktober van 17:00-20:00 uur wordt door Dames 1 een Halloween party georganiseerd voor alle jongste jeugd leden, D-leden, vriendjes/vriendinnetjes en broertjes/zusjes. De middag zal bestaan uit o.a. een griezelige spokentocht, verschillende halloween spelletjes, schminken en als afsluiting een disco. Het zou ontzettend leuk zijn indien er zo veel mogelijk leden aanwezig zijn.

De kosten zijn €5,00 per kind waarbij er voor eten en drinken gezorgd zal worden. Alle papa's en mama's zijn van harte welkom voor een hallo-wien (heerlijke borrel) bij Elian aan de bar! Aanmelden kan via [email protected] com. Wij hopen dat jullie samen met Dames 1 komen griezelen!!

Griezelige groet, VHC Dames 1

16-10-2017
Geslaagde Jongste Jeugd herfstclinic!

Op een zonovergoten Herungerberg en zomerse temperaturen, was vandaag de herfstclinic voor onze jongste jeugdleden, die werd georganiseerd door Meisjes B1. Er was veel animo voor deelname. Enkele leuke foto's willen we jullie niet onthouden om een impressie te krijgen van de sfeer!

VHC Venlo APP
Apple Store Google Store