header foto

Dames Jong 1 - HC Oranje Rood Oranje-Rood DJ2: 7 - 1

Gespeeld op: 14-4-2019

Vandaag speelden we onze tweede wedstrijd van de week. Vanuit Eindhoven kwamen 14 dames naar onze club gereisd om het tegen ons op te nemen.

We begonnen door meteen aan te vallen en na een halve minuut (ongeveer) duwde Mary-Allen de bal al de goal in. Dit beloofde een goede wedstrijd te worden. Maar ineens kwam Oranje-Rood opzetten en speelde onze verdediging helemaal uit. Hierna volgde een kleine periode waarin we flink moesten verdedigen, maar daarna namen we het initiatief weer over. Ook de voorsprong wisten we weer te pakken door een klap van Lisanne die Ilse vervolgens met de backhand over de stick van de liggende keepster in de hoek wist te tippen. Deze voorsprong wisten we voor rust nog even te vergroten door uit een strafcorner te scoren. De eerste bal kwam op de keepster, maar deze pikte Ilse op en speelde ze naar Lisanne die rechts helemaal vrij stond en zij wist hem binnen te spelen. Zo stond het 3-1 in de rust.

Na rust ging het spel heel kort eventjes weer rommelig, maar als snel waren we weer de betere ploeg. Doelpunten bleven wel eventjes uit, maar toen Annabelle de 4-1 erin duwde, ging het wat sneller. De eerstvolgende aanval wist Esmée met een hele mooi backhandslag de bal het net in te krijgen en ook Annabelle wist nog 2x te scoren.
Het was dus een hele succesvolle wedstrijd en we kunnen er weer 3 punten bijtellen.

Venlo DJ1-Oranje-Rood DJ2 7-1

Andere verslagen

Tegenstander Datum
HTCSON Hockey DJ1
Hockeyclub 's-Hertogenbosch DJ1
MHC Best DJ1
HC Nova DJ1
MHCV DJ1
HTCSON Hockey DJ1
Hockeyclub 's-Hertogenbosch DJ1
MHC Best DJ1
HC Nova DJ1
MHCV DJ1
!Oefenwedstrijd Uru Cure U19/senior team
HC Nova DJ1
V.M.H.C. Basko DJ1
HV Weert DJ2
MHC Best DJ3
HC Nova DJ1
HV Weert DJ2
V.M.H.C. Basko DJ1
HC Oranje Rood Oranje-Rood DJ2
MHC Best DJ3

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO