header foto

HV Weert DJ2 - Dames Jong 1: 2 - 0

Gespeeld op: 12-4-2019

Aangezien we de wedstrijd van de dag van de Venloop hebben verplaatst, moesten we deze vrijdagavond naar Weert toe om daar een wedstrijdje te spelen.

 

Ondanks de kou, stonden we toch om 20:00 uur voor de start van onze 3e wedstrijd van dit seizoen. Al snel merkten we dat het team van Weert heel goed op elkaar ingespeeld is en dat ze veel druk zetten, maar we gingen ervoor knokken. Helaas wist Weert de voorsprong te pakken. Daarna kregen we wel wat kansen, maar we gingen toch met een 1-0 achterstand de rust in.

 

Na rust ging de wedstrijd eigenlijk verder zoals het al ging. We kregen onze ballen niet altijd waar we ze wilden hebben en werden vaak ingesloten zodra we aan bal kwamen, maar toch wisten we wel vaker de cirkel te bereiken. Helaas lukte het niet om de bal de goal in te krijgen. Weert wist dit wel eenmalig nog te doen door de bal tegen de tweede paal aan te slaan die vervolgens de goal in draaide.

 

Helaas moesten we Weert dus weer verlaten met een nederlaag, maar we hebben hard geknokt en kunnen met opgeheven hoofd vooruit kijken naar de wedstrijd komende zondag.

 

Weert DJ2-Venlo DJ1 2-0

Andere verslagen

Tegenstander Datum
HTCSON Hockey DJ1
Hockeyclub 's-Hertogenbosch DJ1
MHC Best DJ1
HC Nova DJ1
MHCV DJ1
HTCSON Hockey DJ1
Hockeyclub 's-Hertogenbosch DJ1
MHC Best DJ1
HC Nova DJ1
MHCV DJ1
!Oefenwedstrijd Uru Cure U19/senior team
HC Nova DJ1
V.M.H.C. Basko DJ1
HC Oranje Rood Oranje-Rood DJ2
MHC Best DJ3
HC Nova DJ1
HV Weert DJ2
V.M.H.C. Basko DJ1
HC Oranje Rood Oranje-Rood DJ2
MHC Best DJ3

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO