JOOST CORNET, Lid van Verdienste van VHC

Nieuws afbeelding 6-9-2019

Vanavond heeft het bestuur van VHC, vooruitlopend op de ALV van 13 september het zeer gewaardeerde lid en VHC-er, Joost Cornet benoemd tot Lid van Verdienste.

Joost is lid van de Venlose Hockey Club sinds 1 augustus 1978. Na een leven lang als actief speler binnen VHC, met als hoogtepunt natuurlijk de succesvolle jaren in Heren 1, is Joost ook buiten de lijnen van onschatbare waarde voor de club.

Als Junior-lid trainde hij al veel jongere VHC-ers. Eenmaal VHC-ouder, is Joost vanuit de Jongste Jeugd door de jaren heen, met zijn dochters meegegroeid naar de Senioren. Niet alleen als coach, maar ook trainer en lijncoördinator. Maar ook jongensteams hebben Joost langs de lijn, aan hun zijde gezien.

Tussendoor iets verder van het veld, in het bestuur als penningmeester, maar ook de ‘Technisch Directeur’ van VHC die grote inbreng had in diverse prestatie-teams. En afgelopen jaren was Joost ‘getrouwd’ met alle Dames 1-speelsters, wat een mooi huwelijk bleek.

Sinds jaar en dag zet Joost gevraagd en ongevraagd vele VHC-ers in de picture. Onze ‘hoffotograaf’ zet de kleinste details met de grootste impact vast voor de eeuwigheid en draagt bij om VHC in lengte van jaren in beeld te houden.

Het gaat er bij een Lid van Verdienste niet om dat hij of zij zoveel mogelijk heeft gedaan, maar de intensiteit en loyaliteit is bepalend. En dat zit in Joost zijn DNA.

Joost is dit seizoen wederom weer op het veld te vinden. Samen met het andere Lid van Verdienste, Thijs Pubben, loodsen zij de Jongens van A1 naar grote hoogte.

Daarom is Joost vanavond op het veld, tussen de spelers benoemd tot Lid van Verdienste van VHC.