Fusiebulletin 1, 2019

Nieuws afbeelding 21-8-2019

Dit is het eerste fusiebulletin dat verschijnt. In het komende seizoen zullen wij jullie regelmatig in dit soort bulletins informeren over de fusieplannen van de drie hockeyclubs. Daarnaast zullen we - daar waar nodig - informatiebijeenkomsten plannen. Zo staat voor oktober weer een hockeycafé op de planning waar wij jullie uitgebreid bijpraten over de vorderingen die de stuurgroep en de verschillende werkgroepen hebben gemaakt. Hierbij worden de belangrijkste thema's uit het beleidsplan toegelicht en zullen contouren van de nieuwe hockeyclub, zoals die in de afgelopen maanden uitgewerkt zijn door de verschillende werkgroepen, worden besproken.

Zoals eerder ook aangegeven zullen de afzonderlijke besturen in oktober of november aan de drie ledenvergaderingen toestemming vragen om het fusieproces formeel op te starten. Op dat moment zal het definitieve fusievoorstel worden toegelicht en zullen er onder meer concepten klaar moeten liggen van de statuten en het huishoudelijke reglement van de nieuwe club.

Er moet dus nog het nodige gebeuren om als nieuwe hockeyclub aan de competitie van 2020-2021 te kunnen meedoen. De tijdsdruk ligt nu vooral op het formele juridische deel van het fusieproces. Belangrijk is echter ook dat in het formele traject ook de nieuwe clubnaam bekend moet zijn en in het verlengde daarvan de clubkleuren, het clublogo en het ontwerp van de wedstrijdkleding. Jullie zullen op korte termijn een uitnodiging ontvangen om mee te denken over deze onderwerpen. Het is misschien vreemd dat we jullie hier al vóór het officiële fusiebesluit om vragen, maar het tijdspad is te kort om te wachten tot na de drie ledenvergaderingen. Wij hopen dat jullie hierover mee willen denken en jullie creativiteit de vrije loop laten!

Met sportieve groet,

Rik van Baal                       -                              voorzitter Hockey Club Blerick

Thomas Vossen                -                              voorzitter Tegelse Hockeyclub

Jeroen Bakkers                 -                              voorzitter Venlose Hockey Club

Via deze link kun je het fusiebulletin 1 nog eens opvragen

Als lid ben je automatisch aangemeld met het e-mail adres dat bekend is in de ledenadministratie van onze vereniging. Geen lid, maar wel geinteresseerd? Of als lid nog geen Fusiebulletin ontvangen? Geef via deze link je e-mail adres aan ons door!