Nieke Laumans en Oliver Kurtz coachen D1 en H1

Nieuws afbeelding 10-5-2019

PERSBERICHT, Venlo 10-05-2019: Nieke Laumans nieuwe coach van VHC Dames1 - Oliver Kurtz blijft coach van VHC Heren1. Het bestuur van de Venlose Hockey Club heeft vandaag met genoegen bekend gemaakt dat twee VHC-routiniers de eerste elftallen van de hockeyclub gaan leiden in het nieuwe hockeyseizoen 2019-2020.

Bij Dames1 is Nieke Laumans geen onbekende. Als oud-speelster van VHC Dames1 liet zij zich al zien op 1steKlasse & Overgangsklasse-niveau. Naast haar nieuwe functie als coach bij Dames1 zal Nieke ook haar werkzaamheden als trainingscoördinator blijven voortzetten. Nieke Laumans zal samen met Adriaan Ottenheijm als nieuwe teammanager Dames1 gaan begeleiden.

Oliver Kurtz blijft ook het komende seizoen verbonden aan Heren1. Samen met assistent-coach Dick Bisschops blijven zij Heren1 begeleiden.

Met de aanstelling van Nieke en Oliver is de begeleiding van de eerste teams bij VHC voor het nieuwe hockeyseizoen nagenoeg compleet. Het bestuur is zeer blij dat beide coaches bekend zijn met de VHC cultuur. Doelstelling voor beide teams is promotie naar dan wel handhaving in de Overgangsklasse.

Via deze weg willen we het huidige begeleidingsteam van Dames1; Joost Cornet, Thijs Pubben, Monique Klaassens en Wil Nabben zeer hartelijk bedanken voor al datgene wat zij voor VHC hebben betekend en wensen Dames1 en het nieuwe begeleidingsteam veel plezier en nieuwe sportieve successen toe. Tevens willen wij ook René Oostdam die na dit seizoen gaat stoppen als teammanager van Heren1 hartelijk danken voor zijn inzet en ondersteuning.

Bestuur Venlose Hockey Club

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Ruud Stikkelbroeck

Bestuurslid PR