Rabobank en VHC met TEAM:FIT naar gezonder clubhuis!

Nieuws afbeelding 15-5-2019
Rabobank Venlo e.o. en de Venlose Hockeyclub vinden het belangrijk een bijdrage te leveren aan een gezonde leefstijl van onze leden en bezoekers. Door het aanbod en de uitstraling in het clubhuis gezonder te maken, geven we hier invulling aan. Samen met het TEAM:FIT gaat de Venlose Hockeyclub op weg naar een gezondere sportkantine, op basis van de richtlijnen van het Voedingscentrum. In de bijlage bij dit bericht het "VHC Gezondere Kantinebeleid".

Afgelopen zaterdag 11 mei hebben we afgetrapt met de opening van de "Rabobank Groentesnack-hoek". Alle jeugdleden waren om 10.30 uur van harte welkom om in het clubhuis om hun eigen "Rabobank groentebeker" te vullen!

Wij danken onze partners; Rabobank, Boelie Sport Horeca Exploitatie, Frankort en Koning, Hendrix Fruit bv voor hun gezonde bijdrage!

Bijlage