Fusiebulletin | Update fusieplannen en uitnodiging Hockeycafé di 8 oktober!

Nieuws afbeelding 4-10-2019
Dit korte fusiebulletin is bedoeld om jullie bij te praten over de laatste stand van zaken in het fusieproces en is tevens een uitnodiging voor het Hockeycafé van aanstaande dinsdag.

Onze procesbegeleider Martin Nooijens was tegen Omroep Venlo heel duidelijk over de intenties van de drie verenigingen ten aanzien van de fusie:

'Het fusieproces gaat gewoon door. We staan op het punt de ledenvergaderingen toestemming te vragen om het fusieproces juridisch op te starten en daar zullen grote aantallen leden voor stemmen.'

We kunnen ons voorstellen dat de berichtgeving van de gemeente over de begroting toch tot vragen leidt. Niet in de laatste plaats omdat een fusie tussen de hockeyverenigingen niet specifiek opgenomen is in de conceptbegroting. Over de financiële consequenties van de fusie zal de gemeenteraad nog een apart besluit moeten nemen. De wethouder van Sport, Alexander Vervoort, is echter duidelijk over de intenties van de gemeente ten aanzien van de fusie.
'Als de gemeenteraad ook groen licht geeft, dan staan alle seinen voor de fusie op hockeygroen.'

Kijk hier voor de beelden
Bron: Omroep Venlo
De timing van het hockeycafé, aanstaande dinsdag 8 oktober, is uitstekend te noemen. Tijdens deze avond zullen de contouren van onze nieuwe vereniging geschetst worden, evenals het proces ernaartoe. Bovendien zullen we jullie informeren over de totstandkoming van de nieuwe naam van de club. We nodigen jullie dan ook van harte uit om aanwezig te zijn.

Plaats: Aula Valuascollege, Craneveldstraat 33, 5914 SG Venlo
Tijd: Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.

Tot dinsdag!

Voor meer informatie, vragen, suggesties en opmerkingen: bezoek de website of mail ons op [email protected].

Bekijk www.hockeyinvenlo.nl