VHC & Funqtio Fysiotherapie

Nieuws afbeelding 4-9-2019

Het nieuwe hockey seizoen staat op het punt om weer te beginnen. Om te zorgen dat ook dit jaar weer sportief en vooral blessurevrij verloopt zijn we een samenwerking aangegaan met Funqtio Fysiotherapie. Door deze samenwerking staan er elke week sportfysiotherapeuten klaar om sportblessures van alle leden van VHC te screenen, onderzoeken en indien nodig te behandelen. Deze sportfysiotherapeuten zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk weer terug op het veld staat.

Loop je een blessure op tijdens een training of wedstrijd en wil je gebruik maken deze blessurespreekuren dan kun je contact op nemen met:

Funqtio Fysiotherapie:

·         Vestiging Venlo: 077-358 9709

·         Vestiging Steyl: 077-373 3788

De tijden voor deze spreekuren zijn:
Dinsdagavond                  18.30-19.00 uur, Clubhuis VHC
Donderdagmiddag          16.30-17.00 uur, Funqtio Fysiotherapie, Veestraat 5b in Venlo

Let op: Deze tijden zijn alleen voor een screening! Bij blessures waarbij fysiotherapeutische behandelingen noodzakelijk zijn, zal dit op basis van je eigen zorgverzekering plaatsvinden

Controleer je polis of je aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie.

Tevens worden er jaarlijks door Funqtio Fysiotherapie presentaties gegeven. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn bv. groeipijn bij jonge sporters, blessurepreventie en eerste hulp bij (sport)ongelukken.

Bij vragen kun je contact opnemen met Rik Strijbos ([email protected]) of kun je bellen naar een van bovenstaande telefoonnummers.

Met sportieve groet,

Funqtio Fysiotherapie