Beheer en Openingstijden clubhuis

Nieuws afbeelding 26-8-2019

Vanaf dit seizoen valt de horeca in het clubhuis weer onder eigen beheer van onze club. Annemarie van Soest is de co√∂rdinator van de horeca in het clubhuis en het sleutelbeheer. Het clubhuis (en de clubshop) is tijdens het actieve hockeyseizoen geopend op woensdag van 16.00 - 18.00 uur, op competitie zaterdagen en zondagen en tijdens oefenwedstrijden van Dames 1 en Heren 1 (deze staan in de Agenda).

Annemarie is bereikbaar via [email protected]. Je kunt haar contacten over de praktische zaken die met het gebruik van het clubhuis te maken hebben (zoals verzoeken voor het openen van de horeca, sleutelgebruik, openen, sluiten e.d.). Reserveringen voor velden buiten de competitie of reguliere trainingen kunnen als vanouds worden gedaan via Marian Linssen, per mail aan [email protected]. Je vindt de agenda op deze site onder menuknop Agenda.