Samenwerking VHC & Funqtio Fysiotherapie

Nieuws afbeelding 16-5-2019

Sinds het seizoen 2018-2019 is er een nieuw samenwerkingsverband ontstaan tussen de Venlose Hockey Club en Funqtio Fysiotherapie. Door deze samenwerking staan er elke week sportfysiotherapeuten van Funqtio Fysiotherapie klaar om sportblessures van alle leden van VHC te screenen, onderzoeken en indien nodig te behandelen. Deze sportfysiotherapeuten zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk weer terug op het veld staat.

Loop je een blessure op tijdens een training of wedstrijd en wil je gebruik maken deze blessurespreekuren dan kun je contact op nemen met:

Funqtio Fysiotherapie:

• Vestiging Venlo: 077-358 9709

• Vestiging Steyl: 077-373 3788

De tijden voor deze spreekuren zijn:

Dinsdagavond  18.30-19.00 uur, Clubhuis VHC

Donderdagmiddag 16.30-17.00 uur, Funqtio Fysiotherapie, Veestraat 5b in Venlo

Let op: Deze tijden zijn alleen voor een screening! Bij blessures waarbij fysiotherapeutische behandelingen noodzakelijk zijn, zal dit op basis van je eigen zorgverzekering plaatsvinden. Controleer je polis of je aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie.

Tevens worden er jaarlijks door Funqtio Fysiotherapie presentaties gegeven. Hierover zal in een later stadium meer gecommuniceerd worden. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn bv. groeipijn bij jonge sporters, blessurepreventie en eerste hulp bij (sport)ongelukken.

Bij vragen kun je contact opnemen met Rik Strijbos ([email protected]) of kun je bellen naar een van bovenstaande telefoonnummers.