Sport veilig! HOCKEY BITJES op maat: clubhuis 15 juni!

Nieuws afbeelding 14-5-2019

Sport veilig! Op zaterdag 15 juni 2019 is er de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer tegen gereduceerd tarief. SPTL is aanwezig van 10:00 - 12:00 uur in het clubhuis. Graag wel even van te voren aanmelden zodat u snel aan de beurt bent, uw aanmelding is dan reeds uitgeprint en u ontvangt een bevestiging met informatie.

Aanmelden via www.sptl.nl (u ontvangt een bevestiging)

Werkwijze hap dag: aanmelden > melden administratie tafel > type en kleur(en) kiezen > afrekenen > happen > bitje afhalen op de club

Voor verdere info en prijzen klik op deze link: flyer met tevens alle informatie en type gebitsbeschermers. Of klik op de bijlage bij dit bericht.

Op de club kunt u kiezen uit heel veel kleuren en opties, nieuw fantasy bitjes!!!

Bijlage