Welkom nieuw businessclub lid Wilms Schoonmaakbedrijf!

Nieuws afbeelding 11-1-2019

We mogen weer een nieuw partner verwelkomen bij de businessclub van de Venlose Hockey Club! Wilms Schoonmaakbedrijf BV! Welkom Jesper van Brakel.

De dienstverlening van Wilms Schoonmaakbedrijf is erg breed. Bij hen draait het om de kernwoorden: passie, vertrouwen, ervaring en kwaliteit. Schoonmaak dus in al haar facetten en voor een veelomvattend scala aan opdrachtgevers. Van onderwijsinstellingen en gezondheidszorg, tot de industriële sector, recreatie, kantoren, winkels, bedrijven en appartementencomplexen.

Vanzelfsprekend is Wilms Schoonmaakbedrijf BV zowel binnen als buiten te vinden. Van kelders en trapportalen tot glasbewassing en gevelreiniging op grote hoogte. Zij staan uiteraard altijd klaar voor hun klanten en streven naar heldere communicatie, met korte lijnen en zonder onnodige tussenschakels. Dat werkt verfrissend, zo weten de trouwe klanten van Wilms Schoonmaakbedrijf BV inmiddels.

Op de foto van links naar rechts: Jesper van Brakel (Wilms Schoonmaakbedrijf BV) en Piet-Hein Berden (Business Club VHC)