VHC jubileum 90 jaar!

Studentenhockey

Beëindiging voorzitterschap

5-2-2018 |

Langs deze weg wil ik jullie laten weten dat ik binnen het bestuur van de VHC bekend heb gemaakt, dat ik aan het eind van dit seizoen mijn voorzitterschap zal beëindigen. Mijn termijn van drie jaar zit er dan op en ik vind niet dat ik nog een termijn van drie jaar kan aangaan.

Reden is dat ik meer tijd nodig heb voor mijn bedrijf. Ik kan deze twee functies steeds moeilijker verenigen en ik merk dat dat ten koste gaat van allebei. Dat wil ik niet.

Derhalve heb ik de keus gemaakt voor het zakelijke belang, aangezien ik daar mijn brood mee moet verdienen.

Binnen het bestuur zijn we op dit moment druk bezig om te zoeken naar een opvolger. Hopelijk kunnen wij jullie binnenkort al laten weten wie mij gaat opvolgen.

Tijdens de ALV op 31 augustus aanstaande zal een en ander verder geformaliseerd worden.

VHC verdient een volwaardige voorzitter die het proces dat we ingegaan zijn tot een goed einde kan brengen en tegelijkertijd alle belangen van VHC overeind kan houden.

Ik vertrouw erop dat jullie mijn keuze respecteren en dat we samen de ingeslagen weg gaan volgen om samen een mooie, nieuwe toekomst te bouwen voor het hockey in de gemeente Venlo.

Ik wil jullie allemaal danken voor jullie vertrouwen en samenwerking. Wij gaan elkaar in het komende half jaar nog vele malen zien en spreken, maar dit wilde ik jullie alvast meegeven.

Met een sportieve groet,

Leopold Hermans