header foto

Nieuwjaarsviering vrijdag 10 januari 2020!

Algemeen Nieuws afbeelding

9-12Noteer alvast in je agenda: op vrijdagavond 10 januari 2019 vindt de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van VHC plaats in het clubhuis. Vanaf 19.00 is iedereen welkom! Zorg dat je er bij bent! Bestuur Venlose Hockeyclub

Lees verder

KNHB Nieuwsbrief

KNHB Nieuws afbeelding

6-12 Er is weer een KNHB Nieuwsbrief, van 5 december met o.a. nieuws over het Nationaal Hockeycongres en meer video's over de zaalspelregels. Wil  je de de nieuwsbrief lezen? Kies dan eerst op "Lees verder" en vervolgens kun je op de link klikken:  KNHB Nieuwsbrief 5 december 2019

Lees verder

Sproei-installatie winterklaar

Algemeen Nieuws afbeelding

5-12Vrijdag 6 december zal, vanwege de winterperiode, het water worden afgekoppeld voor het besproeien van veld 1 en veld 2.

Lees verder

Hockeyplezier ook in de zaal!

Zaalhockey Nieuws afbeelding

29-11Voor de jeugdteams die in de zaal spelen heeft de KNHB een document opgesteld dat je in de bijlage vindt. De KNHB wil ook in de zaal plezier en positieve ontwikkeling voor spelers bereiken door een fijne opbouwende sfeer te creeren. Hiervoor kun je naast de organisatorische en praktische zaken in de zaal ook aan acties ondernemen om bij te dragen aan een goede sfeer.

Lees verder

DWF, mogelijk afwijkingen zaal spelerslijsten!

Zaalhockey

29-11De bond meldt dat bij het openen van het DWF misschien meer spelers te zien zijn dan er bij ons in LISA in het zaalteam staan. Ook kunnen er spelers ontbreken die bij ons wel in LISA in het team staan. Zij geven als reden hiervoor aan dat dit een na-effect is van de overgang van LISA Bond naar Hockeyweerelt op 1 januari 2019. Niet alle spelers en ondersteuners zijn daardoor aan het eind van de

Lees verder

Filmpje uitleg nieuwe zaal spelregels!

Zaalhockey Nieuws afbeelding

29-11Klik op de link in dit bericht (eerst Lees Verder ) om een goed filmpje van de KNHB te bekijken met uitleg over de nieuwe spelregels in de zaal:  https://www.youtube.com/watch?v=SHUXDRCan7E&feature=youtu.be

Lees verder

MC1 winterkampioen!

Algemeen Nieuws afbeelding

27-11 De meiden van MC1 moesten even wachten op andere uitslagen, maar zaterdagavond was het een feit: MC1 is winterkampioen met 4 gewonnen wedstrijden, 1 verloren wedstrijd en met +18 doelpunten! Op de foto de kampioenen van coaches Yente en Ilko en manager Monique. Felicitaties aan iedereen!  

Lees verder

JD2 kampioen!

Algemeen Nieuws afbeelding

24-11Ook de jongens van D2 eindigden gisteren bovenaan in hun poule door een 12-1 overwinning op Boxmeer. Op de foto de jonge kampioenen van coaches Martijn en Ralph, blij met het behaalde resultaat. Felicitaties aan iedereen!

Lees verder

JB1 kampioen!

Algemeen Nieuws afbeelding

24-11De toppers van het combiteam Jongens B1 zijn gisteren kampioen geworden in de 1e klasse A! De Tegelse en Venlose spelers met hun coach Klaas Beurskens wonnen gisteren met 7-2 van HC Mierlo. Proficiat!

Lees verder

Start buitentrainingen met zaalbalken

Zaalhockey Nieuws afbeelding

20-11A.s. zondag 24 november worden op veld 2 de zaalbalken gelegd. Vanaf a.s. maandag 25 november gaan de buitentrainingen met zaalbalken van start. Het schema voor de buitentrainingen bij VHC met balken vinden jullie in de bijlage bij dit bericht. Nieke Laumans, Trainingscoördinator Jeugd (opm.: bijlage is gewijzigd, versie 2)

Lees verder

Fusiebulletin | Belangrijke mijlpalen en presentatie nieuwe clubnaam!

Algemeen Nieuws afbeelding

15-11 Belangrijke mijlpalen:
nieuwe naam, mandaat juridische fusie én gemeentelijke begroting vastgesteld!


Lees verder

Invalbeleid Junioren

Junioren Nieuws afbeelding

21-10 Het jeugdbestuur heeft het invalbeleid, de regels en interne afspraken m.b.t. het regelen van invallers voor een competitiewedstrijd, samengevat in het protocol: Invalbeleid Juniorenteams. Dit document vind je in de bijlage bij dit bericht en kun je ook altijd weer opzoeken na inlog onder Documenten/Coachinfo/Invalbeleid. 

Lees verder

Beheer en Openingstijden clubhuis

Algemeen Nieuws afbeelding

26-8 Vanaf dit seizoen valt de horeca in het clubhuis weer onder eigen beheer van onze club. Annemarie van Soest is de co√∂rdinator van de horeca in het clubhuis en het sleutelbeheer. Het clubhuis (en de clubshop) is tijdens het actieve hockeyseizoen geopend op woensdag van 16.00 - 18.00 uur, op competitie zaterdagen en zondagen en tijdens oefenwedstrijden van Dames 1 en Heren 1

Lees verder

KNHB Nieuwsbrief Competitie 2019-2020

KNHB Nieuws afbeelding

21-8In de bijlage een nieuwsbrief van de KNHB met alle belangrijke zaken om te weten voor de competitie van 2019-2020, met links naar belangrijke informatie.

Lees verder

Heren 1

SMHC De Hopbel - Heren 1
Datum zondag 8-3 Spelen n.n.b.

Dames 1

Oss - Dames 1
Datum zondag 8-3 Spelen n.n.b.

Volvo Clubbonus 2019


Instagram

 

Uitslagen

14-december
ZJA1-H.O.D. JA1:6-2
ZJA1-MHC MEP JA1:10-3
ZMA1-Were Di Tilburg MA1:1-6
ZMA1-B.N.M.H.C. Zwart-Wit MA1:2-3
ZMC21C-HCAS MC2:3-3
ZMC21C-HV Meerssen MC2:2-0

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO