header foto
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 25 mei 2019
Tijd T/U Team Tegen team
12:45 Thuis Meisjes B4 HV Weert MB5

Rabobank en VHC met TEAM:FIT naar gezonder clubhuis!

Algemeen Nieuws afbeelding

15-5 Rabobank Venlo e.o. en de Venlose Hockeyclub vinden het belangrijk een bijdrage te leveren aan een gezonde leefstijl van onze leden en bezoekers. Door het aanbod en de uitstraling in het clubhuis gezonder te maken, geven we hier invulling aan. Samen met het TEAM:FIT gaat de Venlose Hockeyclub op weg naar een gezondere sportkantine, op basis van de richtlijnen van het Voedingscentrum. In de

Lees verder

Trainers en coaches voor 2019-2020 gezocht!

Algemeen Nieuws afbeelding

15-5 Vind jij het leuk om het volgend hockeyseizoen (2019-2020) een of meerdere juniorenteams te gaan coachen of trainen? Of ken jij iemand die het leuk vindt om een team te gaan trainen?  Laat het ons weten en stuur een berichtje aan mij via [email protected] of bel me  als je graag meer wil weten: 06-52681730, Nieke Laumans, Trainingscoördinator Jeugd.

Lees verder

GEEN trainingen op Hemelvaartsdag

Jeugd

23-5Volgende week donderdag 30 mei, op Hemelvaartsdag, zijn er geen trainingen. Nieke Laumans, trainingscoordinator jeugd.

Lees verder

KNHB speeldata Hoofd/Promotie/Overgangs/1e klasse

KNHB Nieuws afbeelding

17-5De KNHB heeft deze week de Speeldagenkalenders 2019-2020 voor de Hoofdklasse, Promotieklasse, Overgangsklasse en 1e Klasse bekendgemaakt. Klik eerst op <Lees Verder> en dan op de link: KNHB Speeldagenkalender Landelijk .

Lees verder

Hulp gevraagd: vrijwilligers voor Roze zaterdag 29 juni

Algemeen Nieuws afbeelding

17-5 Er wordt hulp gevraagd van vrijwilligers voor Roze zaterdag in Venlo op 29 juni. Onderstaand de oproep vanuit de organisatie. Vanuit VHC vermelden we er nog bij dat de vergoeding volledig ten goede komt aan het team dat helpt.


Beste clubs en verenigingen,
 

Lees verder

Samenwerking VHC & Funqtio Fysiotherapie

Algemeen Nieuws afbeelding

16-5 Sinds het seizoen 2018-2019 is er een nieuw samenwerkingsverband ontstaan tussen de Venlose Hockey Club en Funqtio Fysiotherapie. Door deze samenwerking staan er elke week sportfysiotherapeuten van Funqtio Fysiotherapie klaar om sportblessures van alle leden van VHC te screenen, onderzoeken en indien nodig te behandelen. Deze sportfysiotherapeuten zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk

Lees verder

Sport veilig! HOCKEY BITJES op maat: clubhuis 15 juni!

Algemeen Nieuws afbeelding

14-5 Sport veilig! Op zaterdag 15 juni 2019 is er de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer tegen gereduceerd tarief. SPTL is aanwezig van 10:00 - 12:00 uur in het clubhuis.  Graag wel even van te voren aanmelden zodat u snel aan de beurt bent, uw aanmelding is dan reeds uitgeprint en u ontvangt een bevestiging met informatie .

Lees verder

Save the date: Jongste Jeugd slotdag wo 26 juni 2019

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

14-5 De Jongste Jeugd competitie slotdag is verplaatst van zaterdag 22 juni naar woensdag 26 juni (vanaf 14.45 uur)! Jullie  kunnen dus allemaal meedoen met VenloStormt én lekker hockeyen op de slotdag! Een gezellig slottoernooi  georganiseerd door  Tegelen, Blerick en Venlo.  Verdere info volgt z.s.m.
Claire van Oijen, coördinator Jongste Jeugd

Lees verder

Uit onze rijke historie: hockeyclubs rondom Venlo

Algemeen

13-5 Het is wellicht nu een moment om een overzicht te geven van hockeyclubs in en rond Venlo. VHC werd opgericht in 1928 zoals we allemaal wel weten. Ook is bekend dat al voor de oprichting in Venlo gehockeyd werd buiten clubverband. Deze jongelui speelden tegen clubs uit de buurt, met name tegen clubs in Duitsland. Daar waren al lang meerdere clubs zoals Viersen (1896) Krefeld (1890)

Lees verder

Nieke Laumans en Oliver Kurtz coachen D1 en H1

Algemeen Nieuws afbeelding

10-5 PERSBERICHT , Venlo 10-05-2019:  Nieke Laumans nieuwe coach van VHC Dames1 - Oliver Kurtz blijft coach van VHC Heren1.  Het bestuur van de Venlose Hockey Club heeft vandaag met genoegen bekend gemaakt dat twee VHC-routiniers de eerste elftallen van de hockeyclub gaan leiden in het nieuwe hockeyseizoen 2019-2020.
 

Lees verder

Informatieavond Samenwerkende Hockeyverenigingen

Algemeen Nieuws afbeelding

16-4 Op donderdag 28 maart jl. heeft de informatieavond plaatsgevonden, waarbij alle leden zijn geïnformeerd over de huidige stand van zaken met betrekking tot de samenwerking tussen de drie hockeyverenigingen van de gemeente Venlo. Bij alle verenigingen is de avond positief verlopen. In de bijlage treft u een hand-out met daarin de highlights van deze avond. 

Lees verder

Uit onze rijke historie: Onze clubhuizen in de loop der tijd

Algemeen Nieuws afbeelding

11-4 Vorige keer hebben we een overzicht laten zien van onze velden, nu dan de clubhuizen die VHC heeft "bewoond” in de afgelopen 90 jaren.

Aanvankelijk was er helemaal geen clubhuis, niet toen VHC bij de Bovenste Molen speelde en ook niet bij Vos en bij Dings in Genooi. Omkleden deed men thuis en van een was- of douchegelegenheid was geen sprake.

Lees verder

KNHB Concept Speeldata 2019-2020

KNHB Nieuws afbeelding

5-4De KNHB heeft deze week de Concept Speeldagenkalenders 2019-2020 gepubliceerd. Er is een lijst voor de Jongste Jeugd / Junioren en een voor Senioren / Veteranen . Je kunt deze overzichten ook inzien of na inlog via site of app onder Documenten / KNHB.

Lees verder

Inschrijven voor familietoernooi vóór 8 april!

Algemeen Nieuws afbeelding

2-4 Heb je nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel! 22 JUNI 2019 organiseert 'Dames Veteranen A' het Rabobank VHC Familie Hockeytoernooi
Vanaf 11 maart mag iedere familie zich inschrijven!
Inschrijven doe je door een mail te sturen naar  [email protected] . Vermeld hierbij:

Lees verder

Nieuwe aanpak selectie D-jeugd

Junioren Nieuws afbeelding

1-4 In samenspraak met adviezen vanuit de KNHB, gaat VHC een nieuwe methode gebruiken voor de selectie van meisjes en jongens tot twaalf jaar, de junioren D-jeugd. Het idee erachter is om te stoppen met momentopnames en selectietrainingen voor de D-jeugd die onnodig stress veroorzaken bij jonge kinderen. Het speelplezier moet voorop staan, de ontwikkeling komt daarna. In het document "

Lees verder

Heren 1

Heren 1 - Hattemse M.H.C.
Datum zondag 26-5 Spelen 14:45

Dames 1

Dames 1 - Rosmalen
Datum zondag 26-5 Spelen 12:45

Babylidmaatschap


Instagram

 

Agenda

27-5 Jocus Hofkepel

Uitslagen

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO