header foto

Clubhuis zomerstop vanaf week 25

Algemeen Nieuws afbeelding

31-5Vanaf week 25, maandag 17 juni, zal het VHC clubhuis weer regulier gesloten zijn vanwege de zomerstop. Het clubhuis is dan alleen geopend op afspraak. Elian van Ewijk, Boelie (Sport Horeca Exploitatie), tel. 06-41106525, e-mail:  [email protected]

Lees verder

Rabobank en VHC met TEAM:FIT naar gezonder clubhuis!

Algemeen Nieuws afbeelding

15-5 Rabobank Venlo e.o. en de Venlose Hockeyclub vinden het belangrijk een bijdrage te leveren aan een gezonde leefstijl van onze leden en bezoekers. Door het aanbod en de uitstraling in het clubhuis gezonder te maken, geven we hier invulling aan. Samen met het TEAM:FIT gaat de Venlose Hockeyclub op weg naar een gezondere sportkantine, op basis van de richtlijnen van het Voedingscentrum. In de

Lees verder

KNHB Nieuwsbrief

KNHB Nieuws afbeelding

5-7 Er is weer een KNHB Nieuwsbrief, van 4 juli met een belangrijke spelregelwijziging: elftalwedstrijden worden voortaan in 4 kwarten gespeeld! Wil  je de de nieuwsbrief lezen? Kies dan eerst op "Lees verder" en vervolgens kun je op de link klikken:  KNHB Nieuwsbrief 4 juli 2019

Lees verder

Enthousiaste trainers voor 2019-2020 gezocht!

Algemeen Nieuws afbeelding

1-7 Vind jij het leuk om het volgend hockeyseizoen (2019-2020) een of meerdere juniorenteams te trainen? Of ken jij iemand die het leuk vindt om een team te gaan trainen?  Laat het ons weten! Stuur een berichtje aan mij via  [email protected]  of bel me  als je graag meer wil weten: 06-52681730, Nieke Laumans, Trainingscoördinator Jeugd.

Lees verder

Uit onze rijke historie: Hoe zat dat nou met Deurne?

Algemeen Nieuws afbeelding

28-6 De plannen voor een fusie van de drie hockeyclubs in de Gemeente Venlo nemen langzamerhand meer en meer concrete vormen aan. Dat wil ook zeggen dat er grote veranderingen op komst zijn en ook in een rap tempo. Van het eigene van elk van deze drie verenigingen zal het een en ander verloren gaan maar daarbij is één element waarover ons archief wat te vertellen heeft: de

Lees verder

Beëindiging samenwerking exploitatie VHC clubhuis 1 juli

Algemeen Nieuws afbeelding

25-6 Het bestuur van Stichting Hockeysport Venlo en de Venlose Hockey Club zijn met Boelie (Sport Horeca Exploitatie) overeengekomen dat per 1 juli a.s. de vereniging de exploitatie van het clubhuis weer zelf gaat uitvoeren. Wij danken Elian en Wendy van Ewijk voor hun inzet.

Lees verder

Tenue Jongens B en C combiteams

Algemeen Nieuws afbeelding

20-6In het komende seizoen zijn er combiteams samengesteld voor de Jongens B en C. Voor deze teams zijn afspraken gemaakt over het gebruik van een van de eigen club (THC, HCB, VHC) afwijkend tenue. In de bijlage de informatie over deze aangepaste hockeykleding.

Lees verder

Stop reguliere trainingsschema junioren en jongste jeugd

Jeugd Nieuws afbeelding

5-6Vanaf week 25 (maandag 17 juni), als de competitie voor de jeugd is afgelopen, zijn er geen reguliere trainingen meer volgens het trainingsschema voor de Jongste Jeugd of de Junioren. Er komen dan wel zomertrainingen. Dit schema wordt later bekend gemaakt. Nieke Laumans, trainingscoördinator jeugd.

Lees verder

KNHB speeldata Hoofd/Promotie/Overgangs/1e klasse

KNHB Nieuws afbeelding

17-5De KNHB heeft deze week de Speeldagenkalenders 2019-2020 voor de Hoofdklasse, Promotieklasse, Overgangsklasse en 1e Klasse bekendgemaakt. Klik eerst op <Lees Verder> en dan op de link: KNHB Speeldagenkalender Landelijk .

Lees verder

Samenwerking VHC & Funqtio Fysiotherapie

Algemeen Nieuws afbeelding

16-5 Sinds het seizoen 2018-2019 is er een nieuw samenwerkingsverband ontstaan tussen de Venlose Hockey Club en Funqtio Fysiotherapie. Door deze samenwerking staan er elke week sportfysiotherapeuten van Funqtio Fysiotherapie klaar om sportblessures van alle leden van VHC te screenen, onderzoeken en indien nodig te behandelen. Deze sportfysiotherapeuten zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk

Lees verder

Nieke Laumans en Oliver Kurtz coachen D1 en H1

Algemeen Nieuws afbeelding

10-5 PERSBERICHT , Venlo 10-05-2019:  Nieke Laumans nieuwe coach van VHC Dames1 - Oliver Kurtz blijft coach van VHC Heren1.  Het bestuur van de Venlose Hockey Club heeft vandaag met genoegen bekend gemaakt dat twee VHC-routiniers de eerste elftallen van de hockeyclub gaan leiden in het nieuwe hockeyseizoen 2019-2020.
 

Lees verder

Informatieavond Samenwerkende Hockeyverenigingen

Algemeen Nieuws afbeelding

16-4 Op donderdag 28 maart jl. heeft de informatieavond plaatsgevonden, waarbij alle leden zijn geïnformeerd over de huidige stand van zaken met betrekking tot de samenwerking tussen de drie hockeyverenigingen van de gemeente Venlo. Bij alle verenigingen is de avond positief verlopen. In de bijlage treft u een hand-out met daarin de highlights van deze avond. 

Lees verder

Uit onze rijke historie: Onze clubhuizen in de loop der tijd

Algemeen Nieuws afbeelding

11-4 Vorige keer hebben we een overzicht laten zien van onze velden, nu dan de clubhuizen die VHC heeft "bewoond” in de afgelopen 90 jaren.

Aanvankelijk was er helemaal geen clubhuis, niet toen VHC bij de Bovenste Molen speelde en ook niet bij Vos en bij Dings in Genooi. Omkleden deed men thuis en van een was- of douchegelegenheid was geen sprake.

Lees verder

Babylidmaatschap


Instagram

 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Uitslagen

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO