Clubtenue

Verkrijgbaar bij:

Clubshop VHC; in het clubhuis van VHC. De clubshop wordt beheerd door Party Service Venlo, Elian van Ewijk. Indien niemand aanwezig is, mail svp naar [email protected]

Of via de webshop:

Aalsterweg 83
6515 CB Eindhoven
www.gunnemansports.nl
webshop: www.hockey-sportshop.nl/clubshop/venlose-hockey-club.html

Thuis:

Het VHC thuis-tenue bestaat uit een wit shirt met blauwe afwerking en VHC logo, blauwe rok/short en blauwe kousen met witte boord. De blauwe kousen hebben een VHC vermelding.

Uit:

Bij uitwedstrijden waar dit van toepassing is moet het uit-tenue worden gedragen. Dit uit-tenue bestaat uit een rood shirt met blauwe afwerking en VHC logo, blauwe rok/short en witte kousen. De witte kousen hebben geen VHC vermelding.

Trainingspak:

Speciaal voor jongens/meisjes en heren/dames is er een VHC trainingspak in de juiste kleuren verkrijgbaar bij Gunneman Sports.

Sponsoring tenue:

Als je als team een kledingsponsor weet te vinden, neem dan contact op met de Businessclub van VHC via [email protected] voor de mogelijkheden en de regels die hierover zijn afgesproken.

16-7 - 20-7 Springdagen 2018
18-7 Bestuursvergadering