Inschrijfformulier

Leuk dat je hebt besloten om lid te worden van de Venlose Hockey Club! Vanaf 4 jaar kun je al lid worden van VHC. Om het jou gemakkelijk te maken, hoef je alleen maar onderstaande gegevens in te vullen in het digitaal formulier. Deze informatie komt dan automatisch binnen in ons ledensysteem en na ontvangst van je ondertekende formulier ben je definitief lid van de Venlose Hockey Club. Welkom bij onze mooie en gezellige club VHC!

Na invoer van alle gegevens krijg je een kopie per mail. Je kunt dan blad 1 van het formulier uitprinten, ondertekenen en liefst, na inscannen, per e-mail versturen aan onze ledenadministratie via [email protected]. Per post versturen kan ook: Venlose Hockey Club, T.a.v. de secretaris, Postbus 567, 5900 AA Venlo.

Heb je nog vragen of opmerkingen voordat je dit formulier opstuurt, dan kun je contact opnemen met de ledenadministratie via [email protected].

Persoonlijk

(datum: dd-mm-yyyy)

Contact info

Financieel

Vrijwilligerstaken

Wilt u aangeven waarvoor wij uw medewerking mogen vragen als vrijwilliger? VHC is een vereniging die draait op de inzet van leden en op ouders van jeugdleden. Wij doen dan ook een beroep op u om een bijdrage te leveren als vrijwilliger van de club. Als iedereen een kleine bijdrage levert in de organisatie dan hoeft het voor niemand belastend te zijn! Wij verzoeken u uit onderstaande taken minimaal één keuze voor JA te maken of een toelichting te geven bij de laatste vraag. De keuzes kunnen ons aanleiding geven om contact met u op te nemen.

16-7 - 20-7 Springdagen 2018
18-7 Bestuursvergadering