header foto

Inschrijfformulier

Leuk dat je hebt besloten om lid te worden van de Venlose Hockey Club. Om het jou gemakkelijk te maken, hoef je alleen maar onderstaande gegevens in te vullen in het digitaal formulier. Wij nemen dan na ontvangst van jouw inschrijving snel contact met je op.

Ook als je twijfelt of hockey bij jou past, kun je het digitale inschrijfformulier gebruiken. We bieden je dan de mogelijkheid om vrijblijvend te komen proef trainen. Pas na vier proeftrainingen zullen wij je vragen om een definitieve beslissing te maken om daadwerkelijk lid te worden van de VHC. Ook hier nemen wij dan na ontvangst van jouw inschrijving snel contact met je op.

Vanaf 4 jaar kun je al spelend lid worden van VHC. Als trotse familieclub is het vanzelfsprekend ook mogelijk om vanaf de geboorte het babylidmaatschap van VHC al aan te vragen. Ook daar kun je dit inschrijfformulier voor gebruiken.

Door onderstaand formulier in te vullen en te versturen verplicht je je nog tot niets. Pas ná een persoonlijk gesprek over het gekozen lidmaatschap, de contributieregels, de rechten en plichten die zijn vastgelegd in onze huisregels én de gedragscode voor sportiviteit, gaan wij samen met jou over tot het tekenen van een lidmaatschap bij onze mooie en gezellige club VHC.

Je kunt het formulier uitprinten, ondertekenen en per post versturen naar ons postadres: Venlose Hockey Club, T.a.v. de secretaris, Postbus 567, 5900 AA Venlo. Je kunt het vanzelfsprekend ook mailen naar: [email protected]

Heb je nog vragen op opmerkingen voordat je dit formulier opstuurt, dan kun je contact opnemen met Marian Linssen, verenigingsmanager van VHC via [email protected]. Je wordt dan spoedig gebeld.


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
Aanvullende informatie
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Vrijwilligerstaken
 
Wilt u aangeven waarvoor wij uw medewerking mogen vragen als vrijwilliger? VHC is een vereniging die draait op de inzet van leden en op ouders van jeugdleden. Wij doen dan ook een beroep op u om een bijdrage te leveren als vrijwilliger van de club. Als iedereen een kleine bijdrage levert in de organisatie dan hoeft het voor niemand belastend te zijn! Wij verzoeken u uit onderstaande taken minimaal één keuze voor JA te maken of een toelichting te geven bij de laatste vraag. De keuzes kunnen ons aanleiding geven om contact met u op te nemen.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Contact

Adres
Louisenburgweg 5,
Sportpark Herungerberg,
5916 NA VENLO
T: 077-3512724
[email protected]

Postadres VHC
Postbus 567
5900 AN VENLO